Enigma e Dashurise Per Allahun Dhe Profetin

Enigma e Dashurise Per Allahun Dhe Profetin

By Osman Nuri Topbas

  • Release Date : 2010-12-17
  • Genre : Islam
  • FIle Size : 0.59 MB
The file download will begin after you complete the registration. Downloader's Terms of Service | DMCA

Description

Enigma e Dashurise Per Allahun Dhe Profetin Ky liber perbehet nga shkrime te ndryshme tè marra nè dorè duke pèrfituar nga vesa e intimitetit tè klimès sè njerèzve me kulturè tè lartè shpirtèrore, me qèllimin esencial per tè qèndisur nè zemra dashurinè per Allahun (xh.xh.) dhe profetin Muhammed (s.a.s.) dhe, kèshtu, per ta orientuar besimtarin nè rrugèn per tè arritur formimin e njè zemre tè pastèr.

keyboard_arrow_up