Nga Profeti I Mëshirës Frymëra Mëshironjëse

Nga Profeti I Mëshirës Frymëra Mëshironjëse

By Osman Nuri Topbas

  • Release Date : 2011-01-13
  • Genre : Islam
  • FIle Size : 0.44 MB
The file download will begin after you complete the registration. Downloader's Terms of Service | DMCA

Description

Nga Profeti I Mëshirës Frymëra Mëshironjëse T'i afrohesh të vërtetës muhamedane është më shumë e mundur me forcën e dashurisë sesa me forcën e racionalizmit. Ka patur edhe nga mesi i profetëve të mëparshëm që kanë dëshiruar të shijojnë dhe të kenë nderin të ishin pasuesit e Tij.

keyboard_arrow_up