Tasavvufi Ose Mistika Islame

Tasavvufi Ose Mistika Islame

By Osman Nuri Topbas

  • Release Date : 2011-02-08
  • Genre : Islam
  • FIle Size : 0.93 MB
The file download will begin after you complete the registration. Downloader's Terms of Service | DMCA

Description

Tasavvufi Ose Mistika Islame Nuk ka dyshim se tasavvufi ose mistika islame është jeta ndjesore, thelbi dhe aspekti shpirtëror i Islamit. E shprehur ndryshe, si rrjedhojë e shndërrimit veçanërisht të këtij thelbi dhe fryme të tij te njerëzit e aftë, në veprim, Islami i lartëson në kulm cilësitë e zemrës së besimtarit, si frymën shpirtërore, frymëzimin e begatshëm, dashurinë dhe afërsinë hyjnore.

keyboard_arrow_up