Qytetërimi i Virtyteve

Qytetërimi i Virtyteve

By Osman Nuri Topbas

  • Release Date : 2011-01-25
  • Genre : Islam
  • FIle Size : 0.61 MB
The file download will begin after you complete the registration. Downloader's Terms of Service | DMCA

Description

Qytetërimi i Virtyteve Njeriu mahnitet mbas karakterit dhe për këtë e imiton atë të cilin e admiron. Kjo është një ndjesi e lindur. Kështu që, personat për të cilët ndjehet një nivel i lartë admirimi, kanë një vend të veçantë në ndërtimit e personalitetit të njeriut. Të bëhesh si ai që do, realizohet duke marrë shembujt e bukur që reflektohen nga ai.

keyboard_arrow_up