Pika Eliksiri

Pika Eliksiri

By Osman Nuri Topbas

  • Release Date : 2011-01-29
  • Genre : Islam
  • FIle Size : 0.22 MB
The file download will begin after you complete the registration. Downloader's Terms of Service | DMCA

Description

Pika Eliksiri Fryma dhe shpirti që do t'i mbruj individin, familjen dhe shoqërinë me frymën e diturisë, virtytit dhe kulturës shpirtërore nuk është fryma e ndërgjegjes egoiste si rezultat i interesit, por fryma e Mevlanasë dhe miqve të Zotit që kanë fituar shpirtërore nëpërmjet urtësive të Kuranit dhe Sunetit.

keyboard_arrow_up