Fryma e Fundit

Fryma e Fundit

By Osman Nuri Topbas

  • Release Date : 2011-03-10
  • Genre : Islam
  • FIle Size : 0.69 MB
The file download will begin after you complete the registration. Downloader's Terms of Service | DMCA

Description

Fryma e Fundit Shpirti i besimtarit të devotshëm dhe të vërtetë është një shpirt rrezatues për shumë zemra dhe mendje njerëzore për sa kohë që ky besimdrejtë jeton përherë me mendjen dhe zemrën e tij drejtuar Krijuesit të gjithësisë.

keyboard_arrow_up