Hz. Muhammed Mustafa -2-

Hz. Muhammed Mustafa -2-

By Osman Nuri Topbas

  • Release Date : 2011-03-31
  • Genre : Islam
  • FIle Size : 1.36 MB
The file download will begin after you complete the registration. Downloader's Terms of Service | DMCA

Description

Hz. Muhammed Mustafa -2- Me hixhretin ose emigrimin e të Dërguarit të Allahut (s.a.s.) në Medinë, filloi për Islamin dhe muslimanët një faqe e re dhe një periudhë e re historike. Profeti (s.a.s.) nuk ndodhej në Medinë në pozitën e një emigranti, përkundrazi, ai ishte kryearkitekti, lideri dhe prijësi i një bote më vete, kryetari i shtetit islam të porsangritur, shkurtimisht, gjithçka.

keyboard_arrow_up