Botekuptımı Islam

Botekuptımı Islam

By Kadir Misirogllu

  • Release Date : 2011-04-17
  • Genre : Islam
  • FIle Size : 0.62 MB
The file download will begin after you complete the registration. Downloader's Terms of Service | DMCA

Description

Botekuptımı Islam Nuk duhet harruar se çdo akt sendërtohet mbi një truall ndjenje ose ideje. Po qe se trualli është i gabuar, rezultati s’mund të jetë kurrsesi i vërtetë e i mbarë! Ndërkaq, zhvillimi dhe dinamizmi mbi truallin e mendimit islam që po vërehet sot në tërë dimensionin e Botës Islame, po rezulton përshpejtimin dhe komplikimin e veprimtarisë së armikut të jashtëm.

keyboard_arrow_up