Personalıtetı Shembullor Hz. Muhammed Mustafa (s.a.v.s.)

Personalıtetı Shembullor Hz. Muhammed Mustafa (s.a.v.s.)

By Murat Kaya

  • Release Date : 2011-04-23
  • Genre : Islam
  • FIle Size : 0.87 MB
The file download will begin after you complete the registration. Downloader's Terms of Service | DMCA

Description

Personalıtetı Shembullor Hz. Muhammed Mustafa (s.a.v.s.) Zoti ia ka kushtuar njeriut çdo gjë që ka në qiej e në tokë, por edhe ka bërë të ditur se s’e ka lënë njeriun të papreokupuar e të paorientuar. Duke vënë ligje hyjnore edhe për botën, edhe për njeriun, e ka vënë rrjedhën e përgjithshme të jetës nën dekretimin e vet brenda një ekuilibri të ëmbël lirie dhe përgjegjësie.

keyboard_arrow_up