Hazreti Muhamed Mustafa (s.a.s)

Hazreti Muhamed Mustafa (s.a.s)

By Osman Nuri Topbas

  • Release Date : 2010-12-18
  • Genre : Islam
  • FIle Size : 0.18 MB
The file download will begin after you complete the registration. Downloader's Terms of Service | DMCA

Description

Hazreti Muhamed Mustafa (s.a.s) Allahu i Lartë e zgjodhi Atë për profet në kohën kur njerëzimi gjendej në një krizë të madhe, në një periudhë kur bota mbytej në errësirë dhe tirani dhe kështu i dhuroi njerëzimit një perlë drite e cila përsëri do të shndriste hënat, yjet dhe diejt e panumërt të errësuar të botës njerëzore.

keyboard_arrow_up