Hapa te thjeshte drejt leximit te kur'anit

Hapa te thjeshte drejt leximit te kur'anit

By Abu-Saalihah Bin Ayyub

  • Release Date : 2016-02-05
  • Genre : Islam
  • FIle Size : 12.63 MB
The file download will begin after you complete the registration. Downloader's Terms of Service | DMCA

Description

Hapa te thjeshte drejt leximit te kur'anit Një set i shkëlqyer ndihmash për studim i programuar për fillestarë. Ky libër përfshin të gjitha bazat e të nxënit, si të lexohet Kurani dhe përdor një qasje hap pas hapi duke filluar nga njohja e shkronjave e deri në leximin e vargjeve apo ajeteve nga Kurani. 

keyboard_arrow_up