Mekatet e medha

Mekatet e medha

By Lulzim Susuri

  • Release Date : 2013-10-10
  • Genre : Islam
  • FIle Size : 0.03 MB
The file download will begin after you complete the registration. Downloader's Terms of Service | DMCA

Description

Mekatet e medha Libri: “Mëkatet e mëdha” është shkurtim i librit me titull të njejtë të autorit Imam Dhehebiu, Allahu e mëshiroftë, me disa shtojca dhe ndërhyrje që do të vërehen nga vet lexuesi.

Përgatiti për shtyp: 
Iniciativa “NDIHMOJE FENË E ALLAHUT”

keyboard_arrow_up