400 keshilla dhe udhezime islame

400 keshilla dhe udhezime islame

By Izudin el-Bejanuni

  • Release Date : 2013-10-19
  • Genre : Islam
  • FIle Size : 0.05 MB
The file download will begin after you complete the registration. Downloader's Terms of Service | DMCA

Description

400 keshilla dhe udhezime islame Në këtë vepër janë përmbledhur shumë këshilla dhe udhëzime të mbështetura në mësimet kuranore dhe në sunetin e të Dërguarit (paqja dhe mëshira e Allahut qoftë mbi të), të cilat janë pranuar shumë mirë tek lexuesit.

keyboard_arrow_up