Rruga pa kthim

Rruga pa kthim

By Aid el-Karni

  • Release Date : 2013-10-24
  • Genre : Islam
  • FIle Size : 0.37 MB
The file download will begin after you complete the registration. Downloader's Terms of Service | DMCA

Description

Rruga pa kthim Vdekja është vërtet ngjarje e tmerrshme për çdo individ. Allahu i lartësuar, ka përcaktuar që gjithçka që është e gjallë një ditë do të vdesë. Allahu i lartësuar, ka thënë:
"Gjithçka që është në Tokë është kalimtare, do të mbetet vetëm fytyra e Zoti tënd, Lavdiplotit dhe Fisnikut." (Rrahman 26-27)

keyboard_arrow_up