Mjekësia në të ushqyerit e Muhammedit (a.s)

Mjekësia në të ushqyerit e Muhammedit (a.s)

By Dr. Abdul-Basit Muhammed el-Sajjed

  • Release Date : 2013-10-26
  • Genre : Islam
  • FIle Size : 0.22 MB
The file download will begin after you complete the registration. Downloader's Terms of Service | DMCA

Description

Mjekësia në të ushqyerit e Muhammedit (a.s) Mënyra e të ushqyerit të Dërguarit a.s.
Këshilla praktike si të mbrohemi nga ushqimi i tepërt dhe i dëmshëm, përdorimi i barërave për kurimin e sëmundjeve të ndryshme në organizmin e njeriut.

keyboard_arrow_up