Lutjet e Shërimit

Lutjet e Shërimit

By Seid el-Kahtani

  • Release Date : 2013-11-03
  • Genre : Islam
  • FIle Size : 0.12 MB
The file download will begin after you complete the registration. Downloader's Terms of Service | DMCA

Description

Lutjet e Shërimit Kjo është shkurtesa nga libri im “Dhikri, lutjet dhe shërimi me rukje nga Kurani dhe Suneti”, e kam shkurtuar në të pjesën e lutjeve që të jetë më i lehtë përdorimi i tij, si dhe ia shtova kësaj rukjen dhe vlerat e dobishme, me lejen e Allahut të Madhërishëm.

keyboard_arrow_up