Tre themelet dhe argumentet e tyre

Tre themelet dhe argumentet e tyre

By Muhamed ibn Abdulvehab & Agim Bekiri

  • Release Date : 2013-11-25
  • Genre : Islam
  • FIle Size : 0.02 MB
The file download will begin after you complete the registration. Downloader's Terms of Service | DMCA

Description

Tre themelet dhe argumentet e tyre Nëse të pyet dikush: Cilat janë tre themelet që çdo njeri duhet t’i dijë, përgjigju: Ta njohë njeriu Zotin, fenë dhe pejgamberin e vet – Muhammedin, lavdia dhe mëshira qofshin mbi të. 

keyboard_arrow_up