Kthehu te Krijuesi

Kthehu te Krijuesi

By Ahmed Kalaja

  • Release Date : 2014-02-16
  • Genre : Islam
  • FIle Size : 0.04 MB
The file download will begin after you complete the registration. Downloader's Terms of Service | DMCA

Description

Kthehu te Krijuesi Ky libërth përmban tema që trajtojnë disa çështje bazë të besimit islam. Qëllimi i këtyre materialeve është që njerëzve t’u sqarohet se çfarë në të vërtet është Islami dhe në çfarë vlerash aspiron.”

keyboard_arrow_up